Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerti parti receptek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kerti parti receptek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kertiparti-receptek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 116 db
 Pácok, öntetek zöldségek grillekhez

Pácok, öntetek zöldségek grillekhez

pácok, öntetek grillezéshez - A grillezett zöldségeket általában natúron vagy valami egyszerű szósszal tálaljuk, de grillezés előtt be is lehet pácolni őket. Íme néhány pác és öntet, amelyekkel tovább lehet ízesíti a zöldségeket, de ne feledjük, hogy a alapízt a grill biztosítja (főleg a faszén), így ne vigyük túlzásba őket..

5 jeges, frissítő ital

5 jeges, frissítő ital

Nem kell mindig ásványvizet innod, és a kólát is elfelejtheted. Próbáld ki finom, élénkítő italainkat! Garantált velük a felfrissülés! | femina.hu - Ízig-vérig nőknek! 1. Gyümölcsös-jeges tea 2. Maracuja-dinnye ital 3. Shake bogyósgyümölcsökből 4. Mangóshake 5. Mentaital

A kényelmes grillezés titkai

A kényelmes grillezés titkai

Ötlet, tanács a kényelmes grillezéshez Tapasztalataink alapján összegyűjtöttünk praktikus tanácsokat, amik grill készülékeink használatát megkönnyítik, fokozzák a grillezés élvezetét. Általuk az Ön számára is kényelmessé válik a grillezés! Íme: Fontos, hogy az első sütés előtt égessük ki a grill lapot, ami annyit tesz, hogy beolajozás után, maximum hőmérsékleten 10-15 percig hagyjuk bekapcsolva a készüléket. Az elektromos grilleknél fontos és célszerű az ételnek megfelelő hőfokot választani, így elkerülhető az odaégés vagy esetleg a nem elegendő átsülés. Célszerű először az alacsonyabb hőfokot igénylő ételeket elkészíteni, mivel az öntvény sütőlap nagyon jó hőtartó és így nem kell várni a visszahűlésre. A barázdált sütőfelület a húshoz, míg a sima a zöldségekhez, sajthoz kiváló! Ha pácolt húst süt elektromos grillen, kerülje a mustáros, joghurtos pácot, valamint a száraz fűszernövényeket (pl.Provanci) ugyanis károsíthatja a sütőlap bevonatát. Az ételt mindig fa vagy hőálló műanyag eszközzel forgassa, ugyancsak a bevonatot kímélendő! Az olajos grillpác igazán praktikus az elektromos grillhez, hiszen nem kell utána az olajozással törődni, ráadásul ha előző nap bepácolja a húst, puha és ízletes lesz!

Alacsony kalóriatartalmú turmix receptek

Alacsony kalóriatartalmú turmix receptek

Ha igazán finom és hűsítő turmix receptre vágysz, akkor itt sokat olvashatsz. Herbalife F1 italporral készülnek, tehát alacsony kalóriatartalmúak, ideális fogyókúrázók számára is. 1. Viszontlátás mámora 1 csésze sovány tej 2 evőkanál F1 vanília 1 evőkanál kókuszdió-eszencia 1 evőkanál ananászeszencia 1 evőkanál narancs dzsúsz 3 jégkocka Turmixgépben összekeverni a hozzávalókat, amíg egyneművé nem válnak. Hűtve tálalni, friss ananásszal és menta ágacskával díszíteni. (Kiváló C, B1, B2, kalcium és vastartalom, jelentős A vitamin és B6 vitaminforrás)

Alkoholmentes kerti koktélok

Alkoholmentes kerti koktélok

Bemutatunk két olyan koktélt, amelyet a friss kerti fűszerekből, alkohol nélkül is elkészíthetünk. Bárcsak jönne még kánikula! A hagyományos mojito koktél receptje így kezdődik: "Utazz el Kubába...". Mi ezért egy Bacardi reklámhoz fordultunk segítségért, aztán bemutatjuk a kerti koktélkeverés lehetőségeit alkohol nélkül is. Ha már teljesen összeaszalódtunk a nyári hőségben, akkor eljött az ideje, hogy felfrissítsük magunkat. Akár a kertünkben szedett zöldségekből és fűszerekből is könnyen összedobhatunk pár kiváló és egészséges nyári koktélt.

Hirdetés
Amurpaprikás bográcsban

Amurpaprikás bográcsban

Szeretnél egy finom amurpaprikást csinálni? Ez a recept neked szól. Amurpaprikás bográcsban 4 személyre Hozzávalók: 40 dkg paradicsom 30 g fűszerpaprika 40 dkg vöröshagyma 1 db cseresznye paprika 20 g só 40 dkg zöldpaprika 1,5 kg amur

Aszpikos hidegtál

Aszpikos hidegtál

Aszpikos hidegtál - Kalóriaszegény, Zsírszegény, Lisztérzékenyeknek is, Cukorbetegeknek is - zöldséges recept, még sózni sem kell. Hozzávalók: 4 db főtt tojás 1 db (piros) kaliforniai paprika 1 db alma 1 kisebb fej lila hagyma 1 db csemege uborka 3 dl víz 1 zacskó étkezési zselatin 1 leveskocka 1 kis tubus majonéz Elkészítés: Egy őzgerinc formát hideg vízzel kiöblítünk, kibéleljük folpackkal. A zöldségeket apró kockákra vágjuk. A vizet a leveskockával felforraljuk, a tűzről levéve hozzákeverjük a zselatint, ha langyosra hűlt, hozzákeverjük a tubus majonézet.

Babos káposzta bográcsban

Babos káposzta bográcsban

Hozzávalók (10 személyre): 1 kg 30 dkg sertéshús (csülök és füstölt oldalas), 2 kg savanyú káposzta, 1 kg beáztatott bab, 20 dkg sertészsír, 30 dkg vöröshagyma, 5 dkg paradicsompüré, .... ha kíváncsi vagy a receptre, kattints ...

Banános melegszendvics

Banános melegszendvics

Az egzotikus ízek kedvel?i már biztosan próbálkoztak a banán alternatív gasztronómiai felhasználásával. Ez itt egy újabb variáció, amely újabb kalandra csábít az édes ízek világába. Hozzávalók: 8 szelet szendvicskenyér A tetejére 4-4 dkg vaj és csokoládéforgács 1 kávéskanál őrölt fahéj 1 érett banán 2 evőkanál narancslekvár

Hirdetés
Bogrács ételek kerti partira

Bogrács ételek kerti partira

saláták, szendvicsek, kürtőskalács recept, italok, koktélok, turmixok, grillezés és még megannyi sok-sok ötlet és recept kerti partira Néhány jó tanács: Ha új, fényes bográcsot vásárolunk, először a rozsdagátló mázat távolítsuk el. Minden edény rozsdásodás elleni védő mázzal kerül forgalomba. A bevonatot szabadban rakott tűzön égessük le. Előtte kívül-belül zsírral, vagy étolajjal kenjük be. A tűzre csak akkor helyezzük rá, ha az nagy lánggal ég. A leégetés után a bográcsot finom kőporral vagy homokkal súroljuk át, míg fényes nem lesz. Ezután mosószeres vízben alaposan mosogassuk el, és tiszta vízzel öblítsük.

Bográcsban főtt finomságok

Bográcsban főtt finomságok

A szabadtűzön főtt ételek nemcsak attól különlegesek, hogy ízükben megőrzik a ropogó fák közül felszálló füst bukéját, hanem attól is, hogy hangulatuk van. Mert a bográcsozáshoz társaság kell, hangos, vidám, hasukat kedvelő emberek, akik szívesen készítenek vörösbortól illatozó pörköltöt, gulyást vagy akár egy jó csípős halászlevet.

Bográcsban készült ételek

Bográcsban készült ételek

Grillek-nyársak-bográcsban készült ételek. Receptek 10 főre, pl. csülökpörkölt, babgulyás, halászlé, slambuc .... stb. Ízelítő: Babgulyás Hozzávalók:Tarkabab 0.70kg, marha lábszár 1kg, zeller 0.10kg, fehérrépa 0.20kg, sárgarépa 0.20kg, fokhagyma 0.03kg, vöröshagyma 0.20kg, babérlevél 2db, só 0.02kg füszerpaprika 0.05kg, delikát 0.03kg, zsir 0.20kg, erőspaprika krém 0.005kg, tojás 2db, liszt 0.20kg, borsikafű 1 kávéskanál, füstőlt oldalas 0.50kg,rozmaring 1szál/segíti a bélmüküdést/.

Bográcsgulyás

Bográcsgulyás

bogrács recept marhalábszárból. Ha csípősen szereted, még erőspaprikát is tehetsz bele. Hozzávalók: 60 dkg marhalábszár, 5 burgonya, 1 paradicsom, 1 húsos paprika, 2 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, 3 evőkanál olaj, 1 lapos evőkanál pirospaprika, 1 mokkáskanál őrölt köménymag, 1 tojás, 10 dkg liszt, só

Bográcsoljunk! Receptgyűjtemény

Bográcsoljunk! Receptgyűjtemény

Bográcsos receptek lelőhelye, ide beküldheted kedvenc receptedet! Az oldalon mindennel foglalkozunk, ami a bográcsolással kapcsolatos! Bográcsolóhelyek, bográcsos hírek, érdekességek, bogrács típusok és egyebek. Szeretnénk, hogy rövid időn belül a legjobb bográcsos oldalt mi tudhassuk magunkénak! Bográcsozzunk!

Bográcsos ételek

Bográcsos ételek

Receptek Bográcsos ételek kategóriában - Itt nézhetsz Bográcsos ételek recepteket! Tölts fel Te is receptet Bográcsos ételek kategóriában Ízelítő: szegedies paprikás burgonya: 2 kg burgonya 10 dkg zsír 15 dkg hagyma 2 gerezd fokhagyma 2 g köménymag 1 dkg paprika 2 dkg só 15 dkg tarhonya 25 dkg lecsó

Bográcsos jérceleves

Bográcsos jérceleves

bográcsos jérceleves képpel illusztrálva - Igazából ez egy kicsit megvariált jérceleves. Hogy miért? Nézd meg a receptet ... Igazából ez egy kicsit megvariált jérceleves. Ennek megfelelően is kell elkészíteni, vagyis a bográcsba került a feldarabolt jérce (kivéve a mája), a sonka, a nagy darabokra vágott répa, petrezselyem, zeller, karalábé, a hagymafélék, a félbevágott krumpli, egy adag só, bors, szerecsendió és annyi víz, hogy ellepje. A tűzzel nem sokat bíbelődtem, raktuk rendesen. A leves habját sem szedtem le, már csak azért sem, mert a végén úgyis besűrítettük, tejszíneztük az egészet. Nos, jó háromnegyed óra múlva a hús kezdett puhulni, ahogy a gyökérzöldségek is.

Bográcsos lecsó

Bográcsos lecsó

Itt a Bográcsos lecsó receptjét olvashatod. Hozzávalók: 40 dkg lángolt kolbász 30 dkg tarhonya 15 dkg füstölt szalonna 1 nagy fej vöröshagyma 1 kg zöldpaprika 1 kg paradicsom 1 evőkanál pirospaprika só (csípős paprikakrém)

Tuti menü