Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pácolás képes leírás - Kerti parti receptek.tlap.hu
részletek »

Pácolás - Kerti parti receptek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kertiparti-receptek.tlap.hu » Pácolás
Keresés
Találatok száma - 4 db
 Pácok, öntetek zöldségek grillekhez

Pácok, öntetek zöldségek grillekhez

pácok, öntetek grillezéshez - A grillezett zöldségeket általában natúron vagy valami egyszerű szósszal tálaljuk, de grillezés előtt be is lehet pácolni őket. Íme néhány pác és öntet, amelyekkel tovább lehet ízesíti a zöldségeket, de ne feledjük, hogy a alapízt a grill biztosítja (főleg a faszén), így ne vigyük túlzásba őket..

Grill pác házilag

Grill pác házilag

Nagyon szeretünk grillezni, és már hiányzik, de a grillsütőnkről még nem olvadt le a hó:-))) Ettől függetlenül összedobtam egy grillpácot halhoz, és abba forgattam a lazacot, amit ebédre sütöttem ki sütőben, és meg kell hogy mondjam, jó lett, mi több, nem is maradt belőle, még a 3 évesem is nagyon értékelte:-)

Hat pikáns grillpác

Hat pikáns grillpác

Elő a nyársakat, készítsd be a grillezőt és a faszenet, jöhet a kerti sütögetés, barátokkal, egy pohár bor mellett. A húst pácold be még előző este! Finom, pikáns grillpác receptek nyári kerti partikhoz, grill partikhoz, kerti sütögetésekhez | femina.hu - Ízig-vérig nőknek!

Öt pác grillezéshez

Öt pác grillezéshez

Íme öt ízletes pác receptje, nem csak grillezéshez - A kerti sütögetés jó lehetőség a szakácsoknak a kreatívkodásra. A grillezett hús lelke a pác, nélküle tapló szárazra sül és az íze sem az igazi. Íme öt pác grillezéshez.

Tuti menü