Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanácsok, cikkek a témában képes leírás - Kerti parti receptek.tlap.hu
részletek »

Tanácsok, cikkek a témában - Kerti parti receptek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kertiparti-receptek.tlap.hu » Tanácsok, cikkek a témában
Keresés
Találatok száma - 5 db
A kényelmes grillezés titkai

A kényelmes grillezés titkai

Ötlet, tanács a kényelmes grillezéshez Tapasztalataink alapján összegyűjtöttünk praktikus tanácsokat, amik grill készülékeink használatát megkönnyítik, fokozzák a grillezés élvezetét. Általuk az Ön számára is kényelmessé válik a grillezés! Íme: Fontos, hogy az első sütés előtt égessük ki a grill lapot, ami annyit tesz, hogy beolajozás után, maximum hőmérsékleten 10-15 percig hagyjuk bekapcsolva a készüléket. Az elektromos grilleknél fontos és célszerű az ételnek megfelelő hőfokot választani, így elkerülhető az odaégés vagy esetleg a nem elegendő átsülés. Célszerű először az alacsonyabb hőfokot igénylő ételeket elkészíteni, mivel az öntvény sütőlap nagyon jó hőtartó és így nem kell várni a visszahűlésre. A barázdált sütőfelület a húshoz, míg a sima a zöldségekhez, sajthoz kiváló! Ha pácolt húst süt elektromos grillen, kerülje a mustáros, joghurtos pácot, valamint a száraz fűszernövényeket (pl.Provanci) ugyanis károsíthatja a sütőlap bevonatát. Az ételt mindig fa vagy hőálló műanyag eszközzel forgassa, ugyancsak a bevonatot kímélendő! Az olajos grillpác igazán praktikus az elektromos grillhez, hiszen nem kell utána az olajozással törődni, ráadásul ha előző nap bepácolja a húst, puha és ízletes lesz!

Grillkalauz kezdőknek és haladóknak

Grillkalauz kezdőknek és haladóknak

A grillezést sokan nem is tekintik igazi főzésnek, hiszen ott csak tüzet kell gyújtani, párszor megforgatni felette a húst, hozzácsapni némi kenyeret és savanyúságot, és máris kész a lakoma. Ilyet azonban csak azok gondolnak, akik még nem tapasztalták a különbséget egy kiszáradt, megpörkölődött csirkemell és a gyömbéres pácba mártott, majd megsütött garnéla között. Grillkalauzunkban most megmutatjuk, hogyan kezdjünk neki a kerti sütögetésnek, a haladó grillezőknek pedig ínyenc tippeket adunk.

Kerti parti 1x1

Kerti parti 1x1

A mithogyankell.hu azzal a céllal jött létre, hogy legyen egy könnyen használható site használati utasítással, technikai tanáccsal és hasznos praktikákkal bármilyen tevékenység elvégzéséhez. A látogatók által feltöltött tanácsok lépésről lépésre hétköznapi és különleges helyzetekre. Főbb témák: stílus, otthon, konyha, egészség, sport, utazás, kapcsolatok

Nyári grillezés rentegeg zsír nélkül

Nyári grillezés rentegeg zsír nélkül

grillezés rengeteg zsír nélkül, grillezési tanácsok - A grillezésről mindenkinek a sercegő zsír illata jut eszébe, a nagy tál majonézes krumplisaláta, és utána a fagyi- habbal. Most megmutatjuk, hogy egészségesen is lehet élvezni a nyár adta grilliezési lehetőségeket...

Receptek, szabályok grillezéshez

Receptek, szabályok grillezéshez

Fontos, hogy ne tűző lángon süssünk, mert így hamar odaég a hús, hanem forró parázson kezdjük el. Gyakorlatilag bármit grillezhetünk: marhahúst, sertéshúst, szárnyasokat, halakat, sőt zöldségeket is. Egyetlen aranyszabály van: mindig friss - ne mélyhűtött - alapanyagból dolgozzunk....

Tuti menü